9 Ekim 2013 Çarşamba

Yilbasi gecenizi unutulmaz bir geceye donusturun



2014 yılına güzel bir başlangıç yapmaya ve sevdiğiniz dostlarınızda yeni yıla, teknede yılbaşı programı ile girmek ister misiniz? Gezer Tour farkıyla kampanyalı uygun fiyatlara teknede yılbaşı organizasyonu ile size sunuyoruz. Güzel bir yılbaşı gecesi ile ailenizle veya okul arkadaşlarınızla birlikte, yemek ve kokteyl menüleriyle 2014 yılına unutulmaz bir başlangıçla girin.

Önemli gün ve organizasyonlarınızı profesyonel hizmetlerle yıllardır sunarak tecrübeli ekibiyle İstanbul'da boğazın eşsiz manzarasını yaşatma gayesindeyiz. Gezer Tour 28 yıllık tecrübesiyle düğün, nişan, gezi, kokteyl ve özel organizasyonlar gerçekleştirmektedir. Tekne, kiralık yat ve guletlerle mutlu müşteriler Gezer Tour’da! Siz de mutlu müşterimiz olun, özel günlerinizi renklendirelim. Hafızalara kazınacak anlara birlikte imza atalım!

Kiralık yat ve kiralık tekne hizmetleri ile en özel günlerinizde size hizmet vermekten mutluluk duyarız. Birbirinden lüks VIP yatlar, motor yatlar ve guletler ile 31 Aralık 2013 gecesinde, 1 Ocak 2014'te İstanbul'un eşsiz manzarası olacak.

Tekne fiyatı içinde, dış süsleme, iç masa ve sandalye giydirme, gelin damat masası, dj performansı ve profesyonel hizmetimizde yer alan zengin yemek menüleriyle sizlerleyiz. Yılbaşı gecesi fiyatları ve tekne kiralama kampanyası için bize web sitemizden ulaşabilirsiniz. 2014 yılbaşına özel, kokteyl ve parti paketini uygun fiyatlara almak için acele edin. Gezer Tur ayrıcalığıyla sevdiklerinizle yeni yıla güzel bir başlangıç yapmanın tam zamanı!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder