13 Ekim 2013 Pazar

Sizin de anlatmak istediginiz bir ask hikayeniz mi var



Aşk, insana yaşam gücü, enerji, pozitivite, düşünce, fikir, yaratıcılık ve daha bir çok önemli özellik kazandıran bir olgu. Kimi zaman ise platonikliği ile zor, kimi zaman artık başka bir dünyada olması ile imkansız, dertli ve kederli.
Paylaşım…
İster istediğiniz gibi bir aşk olsun ister acı çektiğiniz. Anlatarak, paylaşarak aşkı büyütmek ya da teselli bulmak istiyor musunuz? Paylaştığınızda sizi rahatlatıyor mu? Yoksa gerçek hayatınızda birine anlatmaktan çekiniyor ve paylaşamıyor musunuz? Bu sorulara cevabınız evet ise ST olarak size güzel bir sanal paylaşım platformunu tavsiye edeceğiz. Aşk hikayeleri ve şiirlerini paylaşıp , diğer insanlar ile etkileşime geçebilmeyi temin eden Askhikayeleri.net tam size göre. Bu platformda içinizi rahatça dökecek ve aşk hikayenizi anlatacak, belki teselli ararken teselli edeceksiniz.
Askhikayeleri.net’te neler var ?
Yukarıda kabaca bahsettik. Biraz derinlemesine inildiğinde romantizm ve aşka dair pek çok kategori göze çarpıyor. Kısaca özetleyelim;
* İmkansız ve dramatik aşk hikayeleri
* Mutlu sonlar
* Romantik ve komik resim galerisi
* Genel ve hayattan kesitler anlatan hikayeler
* Romantik videolar ve video klipler
* Komik hikayeler
* Yaşanmış Gerçek Hikayeler
gibi bir çok kategoride paylaşımlar yapılıyor. Okuyucular ise hikaye sahibine yorumlarla destek olup tavsiyeler veriyor, mutluluğuna veya acısına ortak oluyor. Böylece mutluluk paylaştıkça artarken, acılar giderek teselli buluyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder