7 Ekim 2013 Pazartesi

Sosyal Medya,Dijital Pazarlama ve Diger Konularla Sizlerleyiz



Profesyonelmedya.com kolektif, bağımsız ve açık sözlü tarzıyla, Web 2.0, Sosyal Medya, Dijital Pazarlama ve Yeni Internet Girişimleri konularında yayın yapar. Ticari faaliyetlerinin tamamını Creaadworks bünyesinde sürdürmektedir
İçeriklerimizden düzenli olarak haberdar olmak için RSS, Twitter (@sosyalrehberim) veya Facebook fan sayfamızı kullanabilirsiniz. profesyonelmedya.com editörleri ve/veya yazarlarıyla iletişime geçmek için editor@profesyonelmedya.com adresine e-posta gönderebilir ya da iletişim bölümümüzdeki formu kullanabilirsiniz.
Türkiye’de Sosyal Medya Rehberliği hazırlayan profesyonelmedya.com, eğitimlerle sektörel fayda gözeterek, yayıncı kimliğinin yanında aynı zamanda bir eğitim mecrası olmayı amaçlamaktadır.
Creaadworks iştiraki olan profesyonelmedya.com 2013’de kurulup, çok kısa sürede kendi alanında en çok takip edilen Türkçe haber blogu haline getirdiği profesyonelmedya.com, yeni kanallar ve içerik ortaklıkları ile uluslararası varlığını güçlendirerek devam ettirmektedir.
Profesyonelmedya.com, teknoloji ve internetin hızlı ve etkileyici değişimini uluslararası boyutta takip eden günlük teknoloji haberleri sitesidir. Türkçe, İngilizce ve Fransızca haberler, ayda 1 milyon’dan fazla profesyonelmedya.com okuyucusu tarafından incelenmekte ve uluslararası bir kitle tarafından paylaşılmaktadır. profesyonelmedya.com, Türkiye ile ilgili sektör haberlerini dünyaya ileten başlıca haber kaynağıdır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder