7 Ekim 2013 Pazartesi

Halilariniz Güvenli Ellerde Yikatmak İstemezmisiniz



Evlerimizde ve ofislerimizde en çok kullanılan ve kullanılırken yıpranıp kirlenen eşyalarımız arasında halı ve koltuklarımız önceliktedir. Bu nedenle en çok önemsenmesi gereken temizlik ve hijyen gerektiren yine en sık temizlik ve dezenfekte isteyen yine halı ve koltuklarımızdır.
Bu nedenle en az on beş en fazla ayda bir halı ve koltukların buhar makinesi ile silinerek hem temizliği hem de dezenfektesi sağlanarak mikrop ve kirlerden arındırılması temiz ve hoş bir ortamın sağlanması sağlığımız açısından önem taşımaktadır.


Bu nedenle Halı ve koltuklarımızı altı ay ve on iki ay gibi bir zaman aralığında mutlaka güçlü vakumlu cihazlarla ve halı ve koltuklarımızın cinsine kumaş türüne uygun kimyasallarla yıkayıp derinlemesine vakumluyarak zamanla içine sinmiş olan is toz ve gözle göremediğimiz kir ve mikroplardan bu yüksek vakumlu ma kineler sayesinde hem temizliğini hem de bu eşyaların daha uzun ömürlü olmasını sağlayabiliriz.


Halı yıkama , halı temizleme işlemleri yapılırken, hijyenik ortamda insan sağlığına zarar vermeyen halı şampuanları ve özel formüle edilmiş leke çözücülerle halı ve koltuk temizliği gerçekleştirilir.


Taşınmaz halılarınız ise duvardan duvara halı, halıflex tarzındaki büyük ve taşınması zor olan ve yerlerine sabitlendirilmiş halılarınızı da yerinde yıkama usulü ile adresinize gelip özel ve güçlü fırçalamalı derinlemesine vakumlu emiş gücü yüksek cihazlarla yıkıyor halılarınızın metre karesine göre ölçüp fiyatlandırıyoruz.


Koltuk yıkamada da aynı derinlemesine vakumlama ve özel formüle edilmiş temizlik ve dezenfektan kimyasallarla yaptığımız yıkama ve temizleme sistemi uyguluyor yıkama ve temizleme işlemini bitiriyoruz.


Bu süreçte temizleme işlemi bittikten en geç üç beş saat sonra mekanınızı kullanıma hazır hale getiriyoruz.
Firmamız halı ve koltuklarınızı tamamen sizin tercihinize ve bütçenizin durumuna uygun olarak üç şekilde yine sizin talebiniz doğrultusunda silim, yıkama, temizlik veya temizleme işlemi uygulamaktadır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder