9 Ekim 2013 Çarşamba

Sevdiklerinizi Mutlu Etmek Istemezmisiniz



Posta kartları canlandı! Sulanan, içinde çiçek açan, 3 boyutlu, yaşayan posta kartı olan OrganiCard, özel tasarımı sayesinde çalışma masanızın üstünde, evinizin en güzel köşesinde, ofisinizde bilgisayarınızın yanı başında, kısacası, yeşillendirmek istediğiniz her yerde minik bahçenizi büyütmenize olanak sağlıyor. Türkiye’de üretilen ve %100 Türk markası olan OrganiCard, Kız Kulesi ve boğaz manzaralı ilk tasarımı "İstanbul Serisi" ile piyasa sürüldü.

OrganiCard'ı aldığınız andan itibaren, kendi hobi bahçenizin sahibi oluyorsunuz. Bu hobi bahçenizde tere tohumlarını sulayarak büyütüyorsunuz. Yaşayan posta kartı OrganiCard, filizlenen, büyüyen, ve yeşeren evrimi sayesinde yeşil bir yaşam döngüsünü gün be gün izlemenize olanak sağlıyor. İnternet sitelerini ziyaret ettiğinizde bu canlı posta kartının videosunu izlerseniz, ne demek istediğimizi daha iyi anlayabilirsiniz.

Aynı zamanda düğün davetiyesi olarak da tasarlanabilen, görenleri hayrete düşüren bu orijinal tasarım, şimdiden pek çok kişinin ilgisini çekmiş durumda. Kargo dahil 19,90 TL fiyatla satılan OrganiCard, sevdiklerinize armağan edebileceğiniz çok güzel bir hediye olmakla beraber, yeşilliğe doymak istiyorsanız kendiniz için de alabilirsiniz.Hediyelik bir eşya olarakta alarak sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Biz sipariş verdik bile!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder