11 Ekim 2013 Cuma

Beyaz dugun davetiyeleri



Düğün hazırlıkları, çiftleri ve ailelerini hem maddi manevi zorlayan hem de detayı çok olması sebebiyle stresli bir süreçtir. Pek çok çift düğün ve ya nikah törenlerinin en zor kısmının hazırlık aşaması olduğundan yakınmaktadırlar.
Düğün hazırlıkları yalnızca düğün yeri, damat ve gelinin kıyafetleri, düğünün stili ve ev eşyalarının alımıyla sınırlı kalmamaktadır. Bunların dışında ufak gibi görünen ama oldukça nem arz eden davetiye seçimi de önemsenmesi gereken bir noktadır. Çiftler ve aileleri bu mutlu günden tüm sevdiklerinin haberdar olması ve bu mutluluğa ortak olmaları amacıyla sayısını belirledikleri davetlilerine, düğünün stilini ve ciddiyeti gösterecek şekilde tasarlanmış düğün yeri, zamanı, şekli ile ilgili bilgi veren davetiyeleri ulaştırmalıdırlar.
Davetiye sayısı belirlenirken öncelikli olarak uzakta ikamet eden yakınlarınızın listesini yapmanız gerekmektedir. Ayrıca aile büyüklerinizin de bu konu hakkında fikirlerini alıp, çağırmak isteyebilecekleri misafirleri de listeye eklemelisiniz. Unutmayın ki düğününüzde herkesin memnuniyetini istiyorsanız, ufak davranışlarla gönüllerini alabileceğinizin mümkün olduğunu aklınızdan çıkarmamalısınız. Daha sonra tahmini olarak belirlediğiniz rakamın yaklaşık %1- %5 ‘i oranında fazla davetiye bastırarak daha sonra yaşanabilecek hoş olmayan durumların önüne geçmeniz gerekmektedir. O kadar çok maddi manevi fedakarlıkta bulunarak hazırlandığınız düğününüze bu tarz basit durumları gölge düşürmesine izin vermemelisiniz. Kimi zaman davetiye nedeniyle kişiler arasında dargınlıklar dahi çıkabilmektedir.
Düğün davetiyesi tasarımında en önemli noktalardan biri de içerisinde yazan metindir. Düğün davetiyenizi tasarlarken içine mutluluğunuzun daimîliği ve bunu paylaşmaktan duyacağınız sevinci bildiren hoş sözleri içeren kısa bir metin ekleyebilirsiniz. Davetiyenizi hoş bir anı olarak saklamak isteyen misafirleriniz için de güzel bir davranış olacaktır. Davetiyelerde geçen metinlerin örneklerini firmamızın internet sayfasındaki ilgili başlıktan ulaşmanız mümkündür.
Düğün davetiyeleri hakkında detaylı bilgi almak ve çeşitlerimizi görmek için beyazdavetiye.com adresini ziyaret edebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder