7 Ekim 2013 Pazartesi

Arcelik Teknik Servisemi ihtiyaciniz var



Arçelik gibi menşeli 1 markanın hizmet yardım ve desteğini elde etmek en düşük marka verimliliğini kapmak dek ehemmiyetlidir. Hedeflerimizi arçelik hizmeti olaraktan siz müşterilerimizin lüzumluluklarına göre belirlemekteyiz. benzer mevkide ki servislerden bizleri ayırmakta olan farklardan en ehemmiyetlisi alıcı ve çare merkezli çalışmalarımız. sizlerde bize katılmak dilerseniz çabucak çağrı merkezimizin numaralarından bize erişebilirsiniz.

- Arçelik Markalı Beyaz Eşyalarınızın Sorunları ne şakilde Çözümlenmeli ?

arçelik servisimiz kesin olarak sorunlarınıza çare kazandırıyor fakat problem oluşmadan evvelki periyodik bakımları yaptırmanızı telkin ediyor. Fakat çözümlerden evvel ne şakilde çözümlenmeli sorusunun cevabını takdim edelim. İlk olarak hizmetin teknik haberi Tam olmalı. Ve pratikli bulunması Gereken. zira bu cins elektronik aletlerin bilinçsiz insanlar yoluyla faliyete geçmesi hayati tehlike arz etmektedir.

- Periyodik Bakımları Ne zaman Yaptırmalıyız ?

aletlerin perdiyodik bakımları soğanlık vestel hizmeti vasıtasıyla takip edilip size hatırlatılmaktadır. Fakat yeni müşterilerimiz için işaret etmek icap ederse Klimaların bakımları en geç altı Ayda 1 olmak üzere, ayrıntılı tamiri ise yıl bir kere olmak üzere yaptırılmalı. Kombiler ise her yıl kış evveli bakıma girmeli ve Lüzumlu değişimleri yapılmalı. zira bakımlar onarımlardan evvel yapılırsa Mali olaraktan bütün müşterilerimize fayda karşılamaktadır. Beyaz eşyalarınız (Çamaşır ve Bulaşık yıkama makinesi gibi) bakımları iki yılda 1 uygulanması önerilir.

- Arçelik Servisi kusur tespiti uygularken ücret alıyor mu ?

Peki. rastgele 1 süreç yaptırmadığınız takdirde otuz Türk lirası hizmet ücreti almaktadır. Fakat rastgele 1 yöntem yaptırdığınızda ek olaraktan otuz Türk lirası hizmet ücreti ödemezsiniz. yalnızca İşlem ücreti tahsil edilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder