6 Ekim 2013 Pazar

Güncel Sosyal Medya Platformu



Sosyal Medya da Özellikle Türk toplumunda kadının yeri ayrıdır. Fakat bu sadece evde geçerlidir. Türk erkeği genel olarak çalışan kadını sevmez. Neden bilinmezdir, hep söz şudur; ben sana değil çevreye güvenmiyorum olur. Peki neden böyledir. Sokaklarda sapıklar mı geziyor.Hayır ama bir kadını kandırmanın yolu budur. Bu sadece güven mi yoksa güvensizlik mi?

Bence güvensizlik. Kadının doğuştan bir kızlık zarı olarak doğar. Bu evlenince ve ya daha önce bozulur. Aslında evlilikten daha önce bozulması o kadının fahişe olduğunu düşündürür. Peki o yönden kabul ama bir erkeğin yapması neden aynı olayı düşündürmez? Bende ataerkil toplumların kadınlara empoze ettiği bir donedir. Erkek her zaman üstündür. Kadın 2. bir insan varlığıdır. Bu özellikle erkek yaparsa zampara, kadın yaparsa fahişedir lafından gelmektedir.

Kadınlar kuluçka makinesi görevleri çocuk yapmak, temizlik, yatakta erkeğe hizmetten geçmektedir. Kadınla erkek tamamen eşittir. Yaratılış olarak farklıdır. Ve unutmayın ki her erkeğin bir bir kadın annesi vardır. Kadın ve Yaşam

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder