13 Ekim 2013 Pazar

Sizlere En Hizli ve Donmadan Bir TV Keyfi Yasatıyoruz



Televizyon günün her saatinde ve her yerde severek kullandığımız bir icat. Dünyamızdan ya da ülkemizden haber almak için, keyifli zaman geçirmek için ya da sevdiğimiz dizileri takip etmek için hepimiz gün içinde en az bir saatimizi televizyon başında geçiriyoruz. Kişisel istek ve zevklerimize göre spor programları, yarışma programları, haberler, müzik yayınları, magazin programları, tartışma programları, belgeseller, diziler ya da filmler arasından istediğimizi seçip izleyebileceğimiz kadar yayın ve kanal seçeneği olması ise bizi televizyona daha bağlı hale getiriyor. Genç ya da yaşlı, kadın ya da erkek kim olursa olsun, kaç yaşında olursa olsun her birey televizyon karşısına geçtiği zaman kendi zevklerine göre izleyebileceği bir program bulabiliyor.

Evlerimizde olduğumuz hemen hemen her an televizyonlarımız açık oluyor, izlese de izlemesek de televizyonun çalışıyor olması bize adeta huzur veriyor. Sabah uyandığımız gibi elimiz televizyonun düğmesine giderken gece yatmadan önce televizyonu kapatmak aklımızdan bile geçmiyor. Hanımlar günlük işlerini televizyon başında yaparken çocuklar ödevlerini TV izleyerek yapmayı tercih ediyorlar. Beyler akşam işten geldiklerinde yemeklerini yer yemez TV seyretmek için koltuklarına kuruluyor ve kumanda üzerinde hakimiyet kurmak istiyorlar. Aksam kuşaklarında takip ettiğimiz dizi ya da programları kaçırmamak için günlerimizi ve saatlerimizi planlarken bir sebepten bu programları izleyememek bizi fazlasıyla mutsuz ediyor.

Tam da bu noktada çağın bir diğer icadı olan internet ve bilgisayarlar devreye giriyorlar. Bir bilgisayarın ve internet bağlantısının olduğu her yerde online olarak canlı yayın akışı üzerinden televizyon istemek artık mümkün. Yapmamız gereken tek şey bilgisayarlarımızdaki her hangi bir internet tarayıcısından www.fullarsiv.net sitesine bağlanmak. Sitede istediğimiz kanalları canlı yayın akışıyla aynı anda izleyebileceğimiz gibi nerede olursak olalım saat kaç olursa olsun, bulunduğumuz yerde televizyon olsun ya da olmasın her şartta televizyon izleyebiliyoruz. Siz de nerede olursanız olun, saat kaç olursa olsun istediğiniz kanal ve programları izlemek istiyorsanız linke tıklayarak siteyi ziyaret edebilir ve online televizyon izlemenin tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder