10 Ekim 2013 Perşembe

Sabun Nasil Yapilir Bizimle Ögrenin



Gün geçtikçe çevremizdeki meslek edindirme kurslarının sayıları artmaktadır. Birçok insan bu kursları para tuzağı veya gereksiz olarak görse de, gerçekten durumun bilincinde olan bireyler açısından bu kurslar son derece faydalı geçmektedir. İstanbul sabun yapım kursu da, bu meslek edindirme kursları arasında yerini almakta ve insanlara yeni bir iş imkânı sunmaktadır. Sabun yapımcılığı çok fazla bilinmemekle birlikte, birçok farklı kulaktan dolma bilginin çevrede dolaşması nedeni ile birçok insanın sıcak bakmadığı bir meslek koludur. Ancak bu durum, sabun yapım kursu katılımcıları için oldukça büyük bir avantajdır. Böylelikle birçok insan bu sektörden para kazanmak yerine, sektörden uzak durmayı tercih etmekte, sektördeki nitelikli sabun imalatçısı ihtiyacı da bu nedenle belirli düzeylerde kalmaktadır.

Konu ile ilgili olarak karşılaşılan olası sorular ve cevaplarına birlikte göz atmaya ne dersiniz?

Meslek edindirme kursu nedir?
Meslek edindirme kursu, bir meslek dalında uzmanlaşmış ve belirli standartlara sahip olan eğitimciler tarafından açılan eğitim merkezlerinde, insanlara bir mesleğin inceliklerini öğretmek ve onlara kendi işyerlerini açma veya bir işyerinde çalışma imkânı sağlamak üzere verilen kurs programlarıdır.

Meslek edindirme kursları iş garantisi veriyor mu?
Bu kurs programları insanlara iş ile ilgili incelikleri öğretmeye ve temel becerileri kazandırmaya yönelik uygulamalardır. İş garantisi sunulabilen kurs programı sayısı yok denecek kadar azdır.

Sabun yapımı kursu nedir?
Kişisel hijyenin olmazsa olmazları arasında yer alan sabun, ülkemizde oldukça yoğun bir tüketime sahiptir. Birçok insan büyük markalara ait sabunlar yerine, özel olarak imal edilmiş şekilli, kokulu ve renkli sabunlara yönelmektedir. Sabun yapım kursu İstanbul ise kursiyerlerine sabun imalatının temel özelliklerini, kokulu sabun yapımı ve şekilli sabun yapımı başta olmak üzere birçok sabun üretim tekniğini öğreten meslek edindirme kursu programıdır.

Sabun yapım kursuna katılmak için şartlar nelerdir?
Kurs programları için yeterli vaktinizin bulunması, programlara katılarak eğitim almanız için yeterlidir.

Sabun yapım kursu süresi, katılımcı sayısı ve benzeri koşullar nelerdir?
Sabun yapım İstanbul olarak da tanınan bu meslek edindirme kursu programı beş saatlik uygulamalı eğitimi kapsamaktadır. Tüm materyaller kurs merkezi tarafından sizlere sunulmakla birlikte, en fazla sekiz katılımcının bulunduğu kurs programları düzenlenmektedir.

Sabun kursu İstanbul, İstanbul sabun kursu veya İstanbul sabun yapım kursu gibi çeşitli isimlerle bilinmekte olan kurs programı sürecinde katılımcılar çeşitli sabun yapım tekniklerini öğrenmektedir. Bu teknikler sayesinde kimileri evlerinde yakın çevrelerine sipariş üzerine sabunlar üreterek ek gelir elde etmektedir. Kimi katılımcılar ise sabun imalatı yapan profesyonel atölyeler açmakta veya mevcut atölyelerde işe başlamaktadır. Kulaktan dolma kimyasallara dair söylentilerin aksine, kurs programımız boyunca göreceğiniz gibi herhangi bir kimyasal veya zararlı madde kullanımı olmadan üretilmekte olan bu özel sabunlar birçok insanın beğeni ile ilgi gösterdiği ürünlerdir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder