22 Ağustos 2013 Perşembe

Teknoloji ve pazarlama



Teknolojinin insanlığa en büyük armağanlarından biri olan bilgisayar ve devamında internet, tüm dünyada yaşamlarımıza geri dönülmez şekilde yeni ve farklı bir yön vermiş durumda. İnternet her alanda yaşamlarımızı çok daha hızlı, çok daha kolay ve çok daha konforlu hale getirmeye sürekli olarak devam ediyor.
Elbette bu anlamda internet üzerindeki web siteleri arasındaki rekabet gün geçtikçe çok daha çetin bir hale dönüşüyor. Yüksek oranda arama motorları üzerinde ki bu rekabet, en büyük Pazar payına sahip olan Google üzerinde en yoğun şekilde sürüyor.
Arama motorlarının web sitelerinden istediği ve sitelerin kendi arama motoru sistemlerine göre çok daha kolay ve hızlı taranmasını sağlayan ve aynı zamanda sitelerin değerinin belirlendiği bazı kriterler, web sitelerinin arama motorları daha üst sıralarda yayınlanmasını kolaylaştırıyorlar. Elbette sitelerin arama motorlarında olabildiğince üst sırada çıkabilmesi, sitenin ziyaretçi trafiği açısından oldukça önemli bir durum.
Search Engine Optimizasyon olarak bilinen seo, çalışmaları bir sitenin yaşamsal dayanağı durumundadır. Seo konusunda uzmanlaşmış büyük bir ekip tarafından çalışmalar yürütmekte olan nestroweb, yanı sıra sem ( search Engine Marketing) Türkçe açılımıyla Arama motoru pazarlamacılığı yani İnternet reklamcılığı konusunda geniş tecrübelere ve profesyonel referanslara sahiptir.
Web tasarım alanında profesyonel bir ekiple birlikte hizmet sunmakta olan nestroweb, İnternet alanında bir sitenin en profesyonel niteliklere sahip olarak var olabilmesi adına, Seo ve devamında Sem gibi teknik ve detaylı tüm çalışmalar konusunda bütünlüklü bir hizmet sunabilmektedir.
Web tasarım alanında önemli referanslarıyla, Seo konusunda özgün çalışmalarıyla ve Sem ile ilgili yüksek performanslı profesyonel hizmetleriyle tüm çalışmalarımız ve referanslarımızla ilgili ayrıntılı bilgiye nestroweb web sitemiz üzerinden ulaşabilir, merak ettiğini her konuda teknik destek talebi oluşturabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder