22 Ağustos 2013 Perşembe

Giysi Giydirme Oyunları



Kadınlar dış görünümüne çok düşkündür. Dışarı çıkmadan önce saatlerce masaj yaptıklarına herkes şahit olmuştur sanırım. Büyüdüklerinde bu hale gelmelerini küçük yaştaki kızların giysi giydirme oyunlarına olan ilgisi kanıtlamaktadır. Bu oyunlar sayesinde günlük hayatta sahip olunamayan giysiler birbiri ile kombin şeklinde tasarlanabilmektedir. Önemli olan giysilerin birbiri ile uyum içerisinde olmalıdır. Giysi giydirme oyunlarında sadece renk uyumu dikkate alınmamalıdır. Renk uyumunun yanı sıra giyilen giysilerin aynı sezon ürünü olması dikkat edilmelidir. Alta şort, üste kışlık bir kazak giyildiğinde pek hoş karşılanmayacaktır. Bu yüzden de giysi giydirme cici oyunlarında sezon tasarımlarını göz önüne almalısınız.
giysi giydirme oyunları kızlar tarafından büyük ilgi görmektedir. Çünkü bu oyunları oynayarak kendilerini giydirdikleri kızın yerine koyarlar. Neyin güzel olabileceği, hangi giysilerin birbiri ile uyumlu olabileceğini öğrenmeye çalışırlar. Moda takibi yapan, giysilerin birbiri ile olan uyumu konusunda bilgi sahibi olan kişiler bu tarz oyunlarda oldukça başarılı olurlar.
Yaratıcı olan kişilerin giysi giydirme oyunlarında destansı tasarımlar ortaya çıkardığı görülmüştür. Kullanabileceğiniz çok fazla sayıda giysi olacağından dolayı binlerce kombin tasarımı ortaya çıkarmanız mümkündür. Giydireceğiniz kızın üst ve alt giysilerini seçebileceğiniz gibi çeşitli çanta ve takılar ile de süsleyebilirsiniz. Böylece dış görünümüne güzellik katar, kızın bulunduğu ortamda dikkat çekmesini sağlayabilirsiniz. Her şey sizin elinizde, kendinizi giydirdiğiniz kızın yerine koyun ve nasıl görünmek istiyorsanız öyle tasarımı hazırlayın.

cici oyun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder